fredag den 15. marts 2013

Lidt sker der da...

Nå.... lidt sker der da i vores nye gamle hus. Da vi flyttede ind fulgte vaskemaskine og tørretumbler med. Vaskemaskinen tog knap 3 timer om at vaske en alm bomuldsvask på 40 grader.... Det tog heeeeelee dagen at vaske et par maskiner. Vasketøj har man oceaner af når man har en dreng på 11 som skifter tøj op til flere gange om dagen, (undtagen strømperne :-) ), og endnu en dreng på 18 mdr som bare sviner sig selv, os andre og vores omgivelser til.
Tørretumbleren var en opgave i sig selv. Et eller andet var gået i stykker så den larmede som ind i h.... når den kørte. Det var også som om den ikke vidste at den var en kondenstumbler og alt den varme, klamme, fugtige damp blev pustet ud  i hele badeværelset.

Nu har vi fået indstaleret de nyere maskiner fra fars lejlighed. Vaskemaskinen vasker som en drøm.... og gør det på den halve tid. Yay!!! Tørretumblerne har en sagte brummen og det er slut med fugt når den tørrer. Yay igen!!Og så er de hvide og pæne... det har i hvert fald pyntet.
Det blev endelig tid til at få sat de nye vinduer i.  Vi har haft dem stående i vores garage i et par måneder men vejret har bare været for dårligt til at sætte dem i.
Vi kunne mærke effekten med det samme. Der er meget mere ro i huset og vi kunne skrue ned for radiatoren uden at få frost i skæget. det er helt fantastisk og vi er så klar på at få skiftet nogle flere hen ad vejen.FØR                                                                EFTER
Nu mangler der kun at blive fuget omkring de nye vinduer, vejret skal være frostfrit siger de kloge og sålbænkene skal også skiftes.Ingen kommentarer:

Send en kommentar